Be your best self this summer!

De kickoff start op de dag van de zomer! Hoe creëer jij nu je beste zelf en hoe zorg je nou ervoor dat je dit doet met de juiste focus en energie

We gaan 4 weken lang met een kleine groep vrouwen aan de slag om te zorgen voor een paar mooie veranderingen binnen onze leefstijl. Je manier van denken, de keuzes die je maakt, maar vooral waarom zou je deze keuze dan maken. Hierbij doen we ook meditatie sessies zodat je meer in verbinding staat met jezelf

Alle 4 de pijlers komen aan bod (mindset-voeding-bewegen-slaap) en worden besproken tijdens de wekelijkse live videocall. 

Voor de start krijg je al een toffe goodiebox opgestuurd zodat je krachtig en stralend kunt starten (twv ruim €85,-)

Helderheid in je hoofd

Energie

Inspiratie

Focus

Betere keuzes kunnen maken

En vooral een blijer lijf en een meer rust binnenin jezelf

Herken je dat gevoel dat je het zat bent om een dieet aan te gaan, maar je geen idee hebt wat dit verder voor invloed heeft op je lijf, behalve dat je afvalt?

Een dieet is stress voor jou en voor je lichaam. Je hormonale balans raakt in de war en dat is nou precies wat we niet willen. Een tijdelijk dieet is geen oplossing. Maar hoe dan wel, wat heb je nodig om nooit meer op dieet te hoeven gaan

Kennis over hoe maak je de juiste keuzes, waarom laat je dat ene staan en kies je juist wel voor het andere

Deze maand gaan we ervoor zorgen dat je alle handvatten krijgt die je nodig hebt om met een aantal aanpassingen een gezondere leefstijl erop na te houden, meer energie te verkrijgen plus meer rust in je hoofd creëren, zonder dieet.

Andere keuzes maken, weten wat suiker doet in je lichaam en waarom je bepaalde voedingsmiddelen juist wel of juist niet moet nemen. Stress reduceren zodat je drukke perioden wel makkelijk doorkomt met meer energie en heldere focus.

Helderheid voor jezelf creëren en wat wil je nu echt! 

Dit proces gaan we ondersteunen met recepten, iedere week een kennissessie, een werkboek en met elkaar! Als extra een toffe goodiebox die je meteen een zetje in de juiste richting geeft.

21 junii t/m 19 juli '24

Iedere vrijdag 10.00

Replay beschikbaar als je er niet live bij kunt zijn

€ 333

Ipv €450

iedereen kan stralen, als je eenmaal begrijpt hoe

Datum: Vrijdag 21 juni t/m vrijdag 19 juli
Tijd : Iedere vrijdag om 10.00 (replay beschikbaar)
Locatie: online via teams

Heb je vragen, stuur mij dan een mailtje en we maken een afspraak info@destralendevrouw.nl

Meer energie & focus + een blijer lijf door een andere instelling.

De Stralende Vrouw draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders