Krijg inzicht in je voedingspatroon

Wanneer je alles opschrijft wat en hoeveel je eet en drinkt op een dag, creëer je inzicht en zie je vaak patronen. Zo’n dagboek is erg waardevol wanneer je verandering wilt maken in je leefstijl

Inzicht geeft kennis

Wanneer jij een voedingsdagboek bij houd, zie je beter waar het niet helemaal lekker loopt. Waar kun je wat weg laten en waar kun je iets toevoegen.

Het is niet alleen weglaten, vaak ontbreekt het aan de juiste producten voor meer energie, minder opgeblazen buik, minder/geen obstipatie, afvallen, lekkerder in je vel te zitten of beter met stress om te gaan.

Goede vetten bijvoorbeeld heb je nodig voor een juiste hersenfunctie, gezonde aderen en een stralendere huid. 

Zomaar iets proberen kan schadelijk zijn voor je lichaam zonder dat je daar besef van hebt, terwijl je dit wel met de beste intenties doet.  

Als je niet het geld uit wilt geven aan een groot traject, maar je bent wel serieus bezig met een verandering binnen je leefstijl, want zoals het nu gaat wil je niet meer, want je voelt je niet 100% top. Doe dan een voedingsdagboek check. Hiermee creëer je inzicht en krijg je de kennis mee wat je beter kunt toevoegen en wat je beter kunt weglaten.

Ik geef je wel mee als tip, schaf het inspiratie E-Book aan. Hiermee maak je meteen grotere stappen onderweg naar je nieuwe leefstijl!

Ik ben Linda Bakker-Groeneweg

Geschoold Orthomoleculair voedingsadviseur en suppletieadviseur.  Door het beste uit mezelf te willen halen, te blijven onderzoeken kan ik volop genieten van het leven. Door mijn denkwijze te veranderen bleek ik tot veel meer in staat dan dat ik zelf ooit dacht.  Niet opgeven en mezelf het beste gunnen is het mooiste wat ik mijzelf kon geven en dit gun ik iedere vrouw.

Goditi la vita

Waar het eigenlijk echt om gaat..

Linda heeft mij geholpen aan de juiste voedingstoffen en wat een gezond voedingspatroon nou eigenlijk inhoudt en hoe je dit dagelijks kunt toepassen 

DANIJELA BACS 

Hoe gaat dit precies in zijn werk. 

Stap 1

Laat je gegevens achter door op de knop “ja doe mij de voedingsdagboek check”  Je investering is € 111,-

(per 1 februari 2024 gaat de investering naar € 149,-)

Stap 2

Je krijgt van mij een mail terug na betaling, binnen 24 uur, met de opdracht je voedingsdagboek bij te gaan houden, lees dit nauwkeurig door. We maken dan ook meteen de afspraak voor een week later om het dagboek te bespreken. 

Stap 3

Een week later bespreken we jouw bijgehouden voedingsdagboek middels een videogesprek van max 30 minuten. Hier maak ik ook een kort verslag van voor je waar je adviezen in staan. 

De Stralende Vrouw draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders