Kopie van De Stralende Vrouw (5)

Ga voor meer energie en minder suikerdips!

Lekkerder in  je vel, meer energie, minder last van stress en minder suikerdips! Geen pakjes en zakjes meer door de vaak veel vervelende toevoegingen. Dit boek draait vooral om pure en verse ingrediënten. Veel mensen vinden het lastig een start te maken met een gezondere leefstijl en/of gluten en lactosevrij te koken. Een inspiratieboek zodat jij je leefstijl naar een gezonder level kunt tillen.. Het geeft je handvatten en ideeën  voor een gluten en lactosevrij leven, maar ook voor degene die alleen een gezondere leefstijl willen!

– Glutenvrij
– Lactosevrij
– Vegetarische recepten
– 36 pagina’s waardevolle informatie (pdf zodat je het boek ook uit kunt printen)

Dit boek is alvast een start naar een nieuwe leefstijl wanneer je de stap naar een traject nog te ver of te groot vindt. En dit voor maar €17,- 


Door vele jaren experimenteren in de keuken ontstond er ineens een boek

Door zelf al heel veel uit te proberen wist Linda dat ze het simpel wilde houden. Geen hele ingewikkelde recepten en ingrediënten die je moeilijk ergens kunt krijgen. Gezond en lekker dat is waar het vooral om draait. Uit ervaring is gebleken dat het soms erg lastig kan zijn om glutenvrij te koken, de kunst is eigenlijk om het zo simpel mogelijk te houden. Wanneer je zonder pakjes en zakjes kookt, weet je meteen wat de ingrediënten zijn van het product waar je mee werkt. Door soms maar kleine veranderingen te maken, kun je grote verschillen maken. Zo ervaren meerdere mensen echt verbetering in hun lichaam, rustigere huid en hebben meer energie! Het meest opvallende was dat men minder wattig in hun hoofd was.

Gun het jezelf om goed voor de binnenkant te zorgen. Dit straal je uiteindelijk ook allemaal weer uit!

Wanneer jij klaar bent voor een verandering in je leefstijl, je af wilt vallen of je hebt last van je buik en je weet niet waardoor. Veel mensen hebben zonder dat ze dit weten toch flink last door de vertering van zuivel en/of gluten, dan is dit boek een fantastische aanvulling in je dagelijkse leven. Je zult minder last gaan krijgen van je buik, een mooiere huid en lekkerder in je vel zitten dankzij het soort recepten als in dit boek.

De bedoeling is dat je daarnaast ook gaat experimenteren met je voeding, het is echt allemaal makkelijker dan je denkt. Blijf bij de basis en je zult versteld staan van je eigen vaardigheden.

Maak alvast een start met een betere leefstijl door dit boek aan te schaffen voor maar een klein bedrag wat kan resulteren in grote resultaten.

Betaal veilig via iDeal 

Al velen zijn je voorgegaan door deze tips toe te passen en gezondere recepten te implementeren in hun leven. Dankzij de adviezen die Linda gaf toe te passen hebben ze meer energie en zitten zij lekkerder in hun vel.  Start vandaag nog met dit handzame E-Book met tips die voor iedereen haalbaar zijn. 

De Stralende Vrouw draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders